20.6 C
De Bilt

Regen, in het noordoosten ook (natte) sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Waarschuwing voor gladheid door sneeuwval in het noordoosten, code geel.

Vannacht is het overwegend bewolkt met vooral in het zuiden af en toe (mot)regen, in het oosten eerst nog (natte) sneeuw. Plaatselijk komt er ook mist voor. In Zeeland wordt het niet kouder dan 9°C en in het noorden koelt het af rond -2°C. Aan de westkust is de wind uit het westen eerst nog (vrij) krachtig, met windkracht 5 of 6, elders is er weinig wind.

Vanochtend is er veel bewolking en valt er een enkele bui. Verder komt er plaatselijk mist voor. De wind komt uit het zuiden en is zwak, aan de kust matig.
Vanmiddag is het in het noorden plaatselijk nog mistig. Verder is er veel bewolking en met plaatselijk een lichte bui. De zon breekt soms ook even door. De maximumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noorden en 9°C in het zuiden. De wind draait naar het zuidoosten is matig, aan de kust vrij krachtig.
Vanavond is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. De wind is zuidoost en matig, aan de kust vrij krachtig.

Komende nacht trekt een regengebied noordwaarts over het land, in de loop van de nacht wordt het droog. In het noordoosten komt de minimumtemperatuur dicht bij het vriespunt, in de zuidelijke helft blijft het rond 7°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied zuidoostelijk en (vrij)krachtig.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt. In het westen kan nog een lichte bui voorkomen, elders mogelijk een spat regen. De zuidelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig.
Morgenmiddag
Is naast veel bewolking ook een enkele opklaring mogelijk. Vooral in de zuidelijke helft regent het af en toe. De middagtemperatuur komt uit rond de 8°C. De wind wordt zuidoost en is matig, aan zee matig tot vrij krachtig.
Morgenavond kan lokaal nog wat regen vallen. Er blijft vrij veel bewolking aanwezig. De zuidoostelijke wind neemt iets in kracht af en draait in het zuiden naar zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/11/2022 23.33 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio