9.3 C
De Bilt

Regen, later in het noordoosten mogelijk ook (natte) sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het bewolkt en regent het. In Overijssel kan later vanmiddag mogelijk ook wat (natte) sneeuw vallen. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in Zeeland tot 2°C in het noordoosten. De wind komt boven land overwegend uit het zuidoosten en is zwak tot matig. Aan de zuidwestkust steekt later een krachtige noordwestenwind op, rond windkracht 6.
Vanavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noordoosten is ook (natte) sneeuw mogelijk. Er staat op veel plaatsen een zwakke tot matige wind uit oostelijke richtingen. Aan de zuidwestkust waait het krachtig, kracht 6, uit het noordwesten.

Komende nacht is het overwegend bewolkt met een enkele (winterse) bui. Plaatselijk komt er ook mist voor. In Zeeland wordt het niet kouder dan 9°C en in het noorden koelt het af rond -2°C. Aan de westkust is de wind uit het westen eerst nog (vrij) krachtig, met windkracht 5 of 6, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is er veel bewolking en valt er een enkele bui. Verder komt er plaatselijk mist voor. De wind komt uit het zuiden en is zwak, aan de kust matig.
Morgenmiddag is het in het noorden plaatselijk nog mist. Verder is er veel bewolking en valt er plaatselijk een lichte bui. De zon breekt soms ook even door. De maximumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noorden en 9°C in het zuiden. De wind draait naar het zuidoosten is matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenavond is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. De wind is zuidoost en matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/11/2022 14.11 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio