Regen of buien, van het noorden uit droger en zonnige perioden

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het bewolkt met buiige regen. In het noorden is het op een enkele bui na al droog. In de loop van de dag trekt de zone met regen zuidwaarts en verlaat aan het begin van de avond het land. Erachter is het op een enkele bui na droog en er is ook ruimte voor de zon. In de avond komen er in het noorden enkele buien voor. De maximumtemperatuur wordt 13 à 14°C. De wind is eerst westelijk en boven land zwak tot matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de dag wordt de wind noord tot noordwest en matig, langs de kust vrij krachtig en mogelijk nog af en toe krachtig.

Komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Verspreid over het land komen er enkele lichte buien voor. In brede opklaringen kan er dieper landinwaarts nevel of een enkele mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 10°C langs de kust tot 4°C lokaal in het zuidoosten. De wind wordt west tot noordwest en zwak, aan de kust is de wind noordwest en matig.

Morgen overdag schijnt de zon af en toe maar zijn er ook vrij veel wolkenvelden. Vooral landinwaarts ontstaan er opnieuw lichte regenbuien, al neemt de buiigheid in de loop van de middag van het westen uit af. In de avond raakt het in het noorden bewolkt en gaat het daar af en toe regenen. Het wordt 13°C bij een matige, langs de noordkust soms vrij krachtige noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/10/2021 10.27 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img