13.5 C
De Bilt

Regenachtig en bewolkt

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er regen, maar van het zuidwesten uit wordt het droog. Aan het einde van de nacht valt er alleen in het noordoosten nog regen. In het noordoosten komt de temperatuur aan het begin van de nacht dicht bij het vriespunt, daarna loopt deze op. In de zuidelijke helft ligt de minimumtemperatuur rond 6°C. De wind komt uit het zuid tot zuidoosten en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied staat een (vrij) krachtige zuidoostenwind.

Vanochtend is het overwegend bewolkt. Zeer plaatselijk kan wat lichte regen vallen. De wind uit het zuiden is matig, vlak aan zee vrij krachtig.
Vanmiddag is er naast veel bewolking ook een enkele opklaring mogelijk. Vooral in het zuiden regent het af en toe. De middagtemperatuur komt uit rond de 8°C. De wind komt uit zuidoost en is matig, aan zee matig tot vrij krachtig.
Vanavond is er veel bewolking en valt er vooral in het zuiden en oosten regen. Deze regen trekt naar Duitsland, maar helemaal droog wordt het nergens. De wind uit het zuidoosten neemt iets in kracht af en gaat in het zuiden uit het zuidwesten waaien.

Komende nacht valt er af en toe regen, maar geleidelijk wordt het droger. De minimumtemperaturen liggen tussen 3°C in het noorden en 7°C in het zuidoosten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen droog. Aan het einde van de ochtend valt er in Zeeland regen. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt. In Zeeland valt er regen en die breidt zich uit naar het noordoosten. Vanaf circa 15 uur wordt het van het zuidwesten uit weer droog en klaart het op. Het wordt ongeveer 9°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuidoosten, windkracht 5-6.
Morgenavond is het in het begin in het noorden en oosten bewolkt met regen. Elders zijn er opklaringen. Aan de kust is er nog wel kans op een enkele bui. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. De wind komt eerst uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/11/2022 01.10 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio