16.7 C
De Bilt

Regenachtig, en vrij veel wind. Morgen af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het bewolkt en er valt (mot)regen. De temperatuur loopt gedurende de dag geleidelijk op. De maximumtemperatuur wordt in de avond bereikt en loopt uiteen van 6°C in Zuid-Limburg tot 10°C in het zuidwesten. De zuidwestenwind is overwegend vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. In de loop van de middag en avond neemt de wind in kracht af en draait naar west.

In de nacht naar dinsdag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd (mot)regen. De minima liggen tussen lokaal 4°C in het noorden en 9°C in het zuidwesten. Er staat een matige, langs de westkust (vrij) krachtige westenwind. In het noorden en noordoosten is de wind zwak.

Dinsdag overdag verandert er weinig in het bewolkte en regenachtige weerbeeld. Pas dinsdagavond wordt het van het zuidwesten uit geleidelijk droog. De maxima lopen uiteen van 7°C in het uiterste noordoosten tot plaatselijk 12°C in het uiterste zuidwesten. De westelijke wind is matig, langs de westkust vrij krachtig. In het noorden en noordoosten is de wind west tot noordwest en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/04/2022 13.09 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio