15.7 C
De Bilt

Rustig en zonnig lenteweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. Plaatselijk komt er mist voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 3°C in het oosten tot 8°C aan zee. Boven land is er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit een noordelijke richting.

Vanochtend komt er plaatselijk mist voor die snel oplost. Verder wisselen zon en wolken elkaar af. Het blijft droog. De wind neemt toen naar matig en komt het uit noordoosten.
Vanmiddag blijft het droog en komt er steeds meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C op de Wadden tot 20°C plaatselijk in het zuiden. De wind komt uit het noorden en is matig, op het IJsselmeer en aan de kust vrij krachtig en aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 2°C in het noordoosten en oosten tot 7°C in het zuidwesten. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is boven land zwak tot matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Morgenochtend is het droog en schijnt op veel plaatsen de zon, in het noorden komt er ook bewolking voor. De noordoostenwind wordt overal matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenmiddag is het zonnig en droog, vooral in de noordelijke helft komt er bewolking voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 20°C in het zuiden van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Langs de zuidwestkust kan de wind in de tweede helft van de middag toenemen naar krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het onbewolkt en droog. De wind komt uit het noordoosten en neemt boven land af naar zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/05/2023 03.38 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio