14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Rustig weer met eerst lokaal mist, in het midden en zuiden plaatselijk glad

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het zuidwesten en eerst ook in het midden plaatselijk dichte mist, in het midden en zuiden lokaal glad (code geel).

Vannacht blijft het droog en in het zuidwesten en eerst ook in het midden is er mist. Het vriest op veel plaatsen licht met een minimumtemperatuur tussen 1°C in het Waddengebied en -4°C plaatselijk landinwaarts. In het midden en zuiden is het plaatselijk glad door sneeuwresten of bevriezing. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.

Vanochtend is er vrij veel bewolking. In Zuid-Limburg gaat het sneeuwen, elders blijft het vrijwel overal droog. In het midden en zuiden is gladheid mogelijk door sneeuwresten of bevriezing, in Zuid-Limburg ook door sneeuwval. De wind uit het noorden is zwak tot matig.
Vanmiddag is het overwegend bewolkt. In Zuid-Limburg blijft het af en toe sneeuwen en kan in totaal zo’n 2-5 cm sneeuw vallen met gladde wegen tot gevolg. Verder blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit noordelijke richtingen en is zwak tot matig.
Vanavond is er veel bewolking. In Zuid-Limburg kan nog wat motsneeuw vallen, verder blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Komende nacht is het meest droog. De minima liggen rond het vriespunt. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend zijn er veel wolken en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag is het droog met veel wolken en misschien ook af en toe wat zon. De maxima liggen rond 3°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/01/2023 00.15 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio