15.7 C
De Bilt

Steeds meer zon en vrijwel overal droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag komen in het midden en zuiden eerst veel wolken voor, maar de zon gaat steeds meer schijnen. In het zuiden kan er een enkele bui voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C in het noordwesten en midden tot plaatselijk 24°C in het zuiden. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten, elders waait het nauwelijks.
Vanavond klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, langs de kust en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht ontstaat er in het zuidoosten (dichte) mist. Ook elders kan plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog. Het koelt af naar 14°C in het zuiden tot plaatselijk 9°C in het noorden bij weinig wind.

Morgenochtend kan het in het zuiden lange tijd mistig of nevelig blijven. In de rest van het land schijnt de zon volop en het blijft droog. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon en is het droog. Het wordt maximaal 21°C in het noorden tot 25°C in het zuiden. Boven land staat er weinig wind.
Morgenavond is het helder en droog. Het waait nauwelijks. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/09/2023 15.05 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio