10.6 C
De Bilt

Toenemende bewolking, morgen soms lichte (mot)regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Er is nog wat zon, maar de bewolking neemt geleidelijk aan verder toe. Het blijft droog en de temperatuur ligt rond de 8°C. De zuidwestenwind is matig en wordt in de avond langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en lokaal kan het soms licht (mot)regenen. Verder is het nevelig en kan er lokaal mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig, 6 Bft.

Morgen overdag is er in het algemeen veel bewolking. Het is aanvankelijk overwegend droog, maar later in de middag trekt een gebied met regen zuidoostwaarts over ons land. In de avond volgen er van het noordwesten uit opklaringen. Met een maximumtemperatuur rond 11°C wordt het zacht. De wind draait van zuidwest naar noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In het noordelijk kustgebied wordt de wind vanaf de middag stormachtig, 8 Bft, daarbij zijn dan zware windstoten mogelijk tot ca. 80 km/u. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/01/2022 15.18 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio