9.9 C
De Bilt

Toenemende bewolking, overdag in het zuiden zonnig.

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn opklaringen, maar van het noorden uit drijft bewolking van zee het land binnen. Lokaal vormt zich een enkele mistbank en de minimumtemperatuur ligt tussen 10°C in opklaringen tot 15 °C in het noorden onder de bewolking. De noordelijke wind is overwegend zwak.

Overdag is er in het zuiden vrij veel zon. Elders is het aanvankelijk tamelijk bewolkt maar breekt in de loop van de middag de zon af en toe door. Het blijft overwegend droog en de middagtemperatuur ligt tussen de 20°C in het noorden en lokaal 25°C in het zuiden van het land. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig.

In de nacht naar zaterdag zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 14°C en de noordoostelijke wind is zwak tot matig.

Zaterdag overdag is er af en toe zon, maar van het zuiden uit neemt de bewolking verder toe. Tegen de middag is in het zuiden een enkele bui mogelijk, in de middag en avond komen er op meer plekken buien voor, soms met onweer. De middagtemperatuur ligt rond 22°C, in het oosten wordt het plaatselijk 26°C. De oostelijke wind is zwak tot matig, in de middag wordt de wind veranderlijk. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/07/2021 00.52 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio