16.2 C
De Bilt

Toenemende bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vanochtend schijnt in het oosten de zon eerst nog. Vooral in het westen en noorden komen enkele buien voor, met kans op onweer. Er staat weinig wind.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele buien van west naar oost over het land, met kans op onweer en windstoten tot 60 km/u. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.
Vanavond klaart het van het westen uit op. In het oosten komt eerst nog een bui voor. Er staat een matige wind uit een westelijke richting.

Komende nacht is het overwegend droog. Er staat weinig wind, in het Waddengebied is de wind westelijk en matig. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Morgenochtend schijnt hier en daar de zon. Later ontstaan, vooral in het noorden en westen, enkele buien. De wind wordt overal zuidwest en is overwegend matig.
Morgenmiddag is het in het noorden bewolkt met enkele buien. Elders blijft het overwegend droog met af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenavond blijft de bewolking overheersen. Vooral in het westen en noorden gaat het af en toe regenen. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied later krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/07/2023 09.14 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio