8.9 C
De Bilt

Van het noorden uit droog en meer zon, elders eerst nog regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het op de meeste plaatsen droog en is er vooral in het noorden geregeld zon. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is matig uit een westelijke richting. In het noorden staat eerst nog een zwakke tot matige wind uit richtingen tussen noordwest en noord.
Vanavond is het droog en klaart het verder op. De wind komt uit het westen en is aan de kust matig tot vrij krachtig, landinwaarts is er weinig wind.

Komende nacht blijft het droog en er staat een matige aan zee krachtige wind uit het zuidwesten. De minimumtemperatuur is ongeveer 5°C.

Morgenochtend is het meest bewolkt. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenmiddag is er waarschijnlijk vrij veel bewolking maar blijft het overwegend droog. Het is vrij zacht met een maximumtemperatuur van 10°C. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenavond zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft zo goed als droog. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig, aan de kust (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/02/2023 11.48 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio