27.9 C
De Bilt

Van het westen uit buien

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken buien van het westen uit over het land met daarbij een kans op onweer. De wind komt uit zuidwest en is overwegend matig.
Vanmiddag is er vooral landinwaarts veel bewolking en komen er buien voor, plaatselijk met onweer. In de kustprovincies breekt de zon wat vaker door. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. De wind is matig uit west tot zuidwest.
Vanavond komen er nog enkele buien voor, plaatselijk met onweer en mogelijk ook hagel. De wind is westelijk en zwak tot matig, later in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht komen er enkele buien voor. Vooral in de kustprovincies is daarbij onweer en hagel mogelijk. De minimumtemperatuur liggen tussen 8°C plaatselijk in het noordoosten en 13°C aan zee. De wind is landinwaarts zwak tot matig uit zuidwest. Aan zee staat een matige tot vrij krachtige westenwind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met buien, mogelijk met onweer. In het zuiden neemt de buiigheid geleidelijk af en laat de zon zich wat vaker zien. De wind uit zuidwest is matig, aan zee eerst nog vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er vooral in het noorden buien, mogelijk met onweer. Elders zijn er perioden met zon en komt landinwaarts een enkele bui voor. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. Het waait matig uit het westen.
Morgenavond komen er in het noordoosten eerst nog enkele buien voor. Verder zijn er opklaringen. In het zuiden neemt de bewolking toe en kan het later af en toe gaan regenen. De wind draait van west naar zuid en neemt af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/08/2023 06.48 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio