15.6 C
De Bilt

Van het westen uit meer bewolking en regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanmiddag wordt de bewolking van het westen uit dikker en gaat het regenen. In het oosten blijft het nog grotendeels droog. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer matig tot (vrij) krachtig, windkracht 4 tot 6.
Vanavond is het bewolkt en regent het. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht valt er af en toe wat lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C aan zee. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en eerst nog krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend is het bewolkt. In het noorden kan het even motregenen. De wind uit het zuidwesten is zwak tot matig.
Morgenmiddag begint overwegend droog. Later gaat het af en toe regenen. Aan het einde van de middag kan in het zuidwesten de zon nog even tevoorschijn komen. De maximumtemperatuur varieert van 12°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind uit zuidelijke richtingen is overwegend matig.
Morgenavond is de zon in het zuiden misschien nog even te zien. Verder is het bewolkt en regent het in het midden en noorden af en toe. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/03/2023 15.02 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio