Van het westen uit opklaringen, in het noorden en oosten nog wat regen

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

In het midden, noorden en oosten is er veel bewolking met vooral in het noorden en oosten wat regen of een lichte bui. In de loop van de middag breekt van het westen uit de zon op steeds meer plaatsen door. De middagtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het Waddengebied tot 14°C in het oosten. De zuidwestenwind is matig. In de avond draait de wind naar zuid, en neemt langs de westkust toe tot vrij krachtig.

Komende nacht neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en valt er hier en daar wat regen. Het koelt af naar circa 5°C. De zuidenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vrijdagochtend trekt de meeste bewolking en lichte regen noordoostwaarts weg. De rest van de dag is er af en toe zon en blijft het overwegend droog. Later op de avond trekt een regenzone van west naar oost over het land. De middagtemperatuur ligt tussen 11°C op de Wadden en lokaal 16°C in het zuiden. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/03/2021 12.09 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img