13.5 C
De Bilt

Van het zuidwesten uit bewolking en af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is zonnig en droog. In de loop van de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en gaat het in het westen en zuiden af en toe regenen. In de avond breidt de regen zich over het hele land uit. Met een maximumtemperatuur van ca. 17°C wordt het zacht. De zuidelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Komende nacht is het aanvankelijk bewolkt en valt er eerst nog af en toe regen of motregen. In de loop van de nacht wordt het droog en trekken er enkele opklaringen het land binnen. Plaatselijk ontstaat nevel. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust soms vrij krachtig, 5 Bft.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt en valt er in het zuiden regen. In de loop van de ochtend breidt de neerslag zich over het hele land uit. Later in de middag wordt het in het midden en oosten overwegend droog, in het westen kunnen dan echter nog wel enkele buien voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/10/2021 11.34 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio