14.5 C
De Bilt

Van het zuidwesten uit regen, in het noordoosten eerst ook zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag wordt het overal bewolkt en de regen boven het westen van het land breidt zich uit over het hele land. In het noordoosten schijnt eerst nog even de zon. De middagtemperatuur ligt op de meeste plaatsen rond 8°C, langs de oostgrens wordt het nog 11°C. De zuidelijke wind is overwegend matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het bewolkt en regenachtig, later wordt het in het westen geleidelijk droog. De wind draait van zuid naar west tot noordwest en wordt overal matig.

Komende nacht valt er verspreid over het land wat (buiige) regen. In het noorden is er kans op mist. Het wordt een graad of 8. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het meest bewolkt valt er in het noorden wat regen of motregen. In het zuiden komt een enkele bui voor. Er is weinig wind, langs de westkust is de wind matig en komt uit het noordwesten.
Morgenmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog en soms is de zon te zien. De middagtemperatuur ligt rond de 10°C en er is weinig wind.
Morgenavond is er vrij veel bewolking en valt er af en toe nog wat (mot)regen. Er staat weinig wind, in het noorden komt de matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/04/2023 12.38 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio