21.9 C
De Bilt

Van het zuidwesten uit wat regen, vanmiddag perioden met zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen

Vannacht gaat het af en toe regenen, in het noordoosten en oosten blijft het tot de ochtend droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het zuidwesten en 0°C in het uiterste noordoosten. De wind uit het zuiden tot zuidoosten is matig. Langs de kust wordt de wind vrij krachtig.

Vanochtend is het bewolkt en regent het op veel plaatsen, alleen in het zuidoosten valt nauwelijks regen. In de tweede helft van de ochtend wordt het in het zuiden en midden droog. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.
Vanmiddag wordt het overal droog. Van het zuiden uit breekt de zon door, maar in het uiterste noorden blijft het bewolkt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het uiterste noordoosten tot 14°C in het zuidwesten. De wind waait uit het zuiden en is matig, langs de noordkust (vrij) krachtig.
Vanavond is het droog, op mogelijk wat lichte regen in het Waddengebied na. De wind blijft uit het zuiden waaien en is matig, langs de noordkust vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De zuidenwind is matig en de minimumtemperatuur ligt tussen 4°C in het noordoosten en 8°C in het zuidwesten.

Morgenochtend schijnt de zon op de meeste plaatsen. In het westen raakt het bewolkt en kan het later af en toe regenen. Er staat een matige zuidelijke wind.
Morgenmiddag breidt de bewolking zich over het land uit en kan het vooral in de westelijke helft af en toe regenen. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig. De middagtemperatuur varieert van 11°C vlak aan zee tot 17°C in het zuidoosten.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met af en toe regen. De zuidwestenwind wordt zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/03/2023 01.17 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio