21.6 C
De Bilt

Van tijd tot tijd regen, eerst vooral in het westen en noorden

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag raakt het overal bewolkt. Vooral in het westen en noorden regent het af en toe. De middagtemperatuur ligt tussen 15 en 18°C. De zuidwestenwind is matig.
Vanavond is er veel bewolking en regent het af en toe. In het zuidoosten blijft het nog (lang) droog. De wind is zwak tot matig en waait uit een zuidelijke richting.

Komende nacht regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur is rond 11°C. Boven land is er weinig wind, aan zee is komt de wind uit een noordoostelijke richting en wordt matig tot vrij krachtig.

Morgenochtend is er veel bewolking en regent het op veel plaatsen. Plaatselijk kan veel regen vallen. Er is weinig wind. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.
Morgenmiddag is het bewolkt. Op veel plaatsen regent het van tijd tot tijd. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.
Morgenavond is het bewolkt en regent het hier en daar. In het noordwesten trekken opklaringen het land binnen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/09/2022 13.13 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio