17.4 C
De Bilt

Van tijd tot tijd regen, morgen vrij koel.

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond regent het op veel plaatsen, soms regent het stevig door en kan er een klap onweer voorkomen. Later wordt het in het zuidoosten meest droog. De wind is zwak tot matig uit zuidoost tot oost. Van het zuiden uit draait de wind naar zuidwest en neemt in de zuidelijke helft toe naar matig tot vrij krachtig. Daar zijn in de loop van de avond plaatselijk windstoten tot 60-70 km/uur mogelijk.

Komende nacht is het in het zuidoosten eerst meest droog. In de rest van het land regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat een matige wind uit het zuidwesten. In het westen komt later een matige tot vrij krachtige wind uit west tot noordwest te staan. Aan de westkust wordt de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt. Een gebied met regen trekt oostwaarts over het land. De westelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten een enkele bui. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/04/2023 17.26 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio