15 C
De Bilt

Van tijd tot tijd regen, overdag van het noorden uit droger

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en er valt van tijd tot tijd buiige regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het oosten tot 10°C langs de westkust. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. In het westen draait de wind later vannacht naar west.

Komende ochtend is het overwegend bewolkt met van tijd tot tijd buiige regen. In de loop van de ochtend en middag wordt het van het noorden uit droger en komt er plaatselijk wat ruimte voor de zon. In het zuiden kan er af en toe regen blijven vallen. De maximumtemperatuur komt rond 12°C uit. De wind draait in de loop van de dag van zuidwest naar een noordwestelijke richting en is zwak tot matig. Langs de zuidwestkust is de wind nog lange tijd vrij krachtig.

Zaterdagavond en in de nacht naar zondag blijft het overwegend bewolkt met plaatselijk nog wat lichte regen of motregen. In het oosten en zuidoosten is er kans op mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 7°C plaatselijk in het noordoosten en 10°C langs de zuidwestkust. De wind draait naar noord tot noordoost en is zwak tot matig.

Zondagochtend is het grijs met in het midden en zuiden aanvankelijk af en toe motregen en kans op mist. In de middag is het droog en kan de zon van het oosten uit plaatselijk af en toe te zien zijn. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit oost tot noordoost en blijft zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/11/2021 02.20 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio