14.8 C
De Bilt

Van tijd tot tijd regen, vooral morgen overdag

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Komende nacht regent het vooral in het midden en zuid(oost)en af en toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten en 7°C in het zuidwesten. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, Aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het in vrijwel het hele land van tijd tot tijd. De wind komt uit het westen en is overwegend matig, aan zee soms vrij krachtig. In de loop van de ochtend wordt de wind in het noordoosten en in het Waddengebied zwak tot matig terwijl aan de westkust de wind vrij krachtig tot krachtig is, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is het bewolkt. In het begin regent het op veel plaatsen van tijd tot tijd. Van het zuidwesten uit wordt het op steeds meer plaatsen droog. Aan het einde van de middag regent het vooral nog in het noordoosten. De maximumtemperatuur ligt tussen 6°C in het noordoosten en 9°C in het zuidwesten. De wind waait uit het westen en is matig, in het noordoosten is er aan het begin van de middag weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond is het bewolkt. In het noordoosten regent het eerst, maar in de loop van de avond wordt het daar ook meest droog. De wind komt uit het westen en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/02/2023 21.55 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio