17.2 C
De Bilt

Vananond overwegend droog, morgen vooral in het zuiden regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er opklaringen, maar in het zuiden neemt de bewolking toe en daar kan een enkele bui vallen. De wind draait van west naar zuid en neemt af naar zwak tot matig.

Komende nacht gaat het in het zuiden af en toe regenen. Elders blijft het droog. In het noorden kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. De wind komt aan de kust uit het zuidoosten en is matig tot vrij krachtig. Boven land is er weinig wind.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en valt er regen, met name in het zuiden van het land regent het af en toe stevig door. Er is een kleine kans op onweer. In het noorden blijft het waarschijnlijk droog en is er wat zon. De wind komt in het zuiden uit zuidwest, in het noorden uit een oostelijke richting en is matig.
Morgenmiddag trekt de regen in het zuiden weg. In het noorden is er ruimte voor de zon, elders overheerst de bewolking. Later volgt er in het westen weer een enkele bui, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C plaatselijk in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. Er staat een matige wind uit een zuidelijke richting. In het noorden blijft de wind uit het oosten waaien
Morgenavond schijnt af en toe de zon en valt er met name in de zuidwestelijke helft een enkele regen- of onweersbui. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/08/2023 17.29 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio