16.7 C
De Bilt

Vanavond droog, komende nacht af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond neemt de bewolking in het westen toe en aan het einde van de avond gaat het langs de westkust regenen. De wind waait uit het zuiden en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, kracht 5 tot 6.

Komende nacht trekt een gebied met regen over het land oostwaarts. De minimumtemperatuur ligt tussen de 5°C in het noordoosten en 9°C in het zuidwesten. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan de kust vrij krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en komt er eerst nog een enkele bui voor. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, langs de kust vrij krachtig of krachtig. Langs de kust wordt de wind west en is dan soms krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de oostelijke helft een enkele bui. In het westen is het droog met de meeste zon vlak langs de westkust. De maxima liggen rond 11°C. De wind wordt overal westelijk en neemt geleidelijk af naar zwak tot matig boven land en naar matig tot vrij krachtig langs de kust.
Morgenavond lost de bewolking op en is het droog. De wind is landinwaarts zwak, aan de kust staat een matige westenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/11/2022 17.22 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio