17.1 C
De Bilt

Vanavond en vannacht op veel plaatsen (dichte) mist

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vanavond is het op veel plaatsen bewolkt met op de meeste plaatsen (dichte)mist of nevel. Plaatselijk is de mist verkeersbelemmerend. In het Waddengebied en in het westen trekt ook nog af en toe een bui over. Er staat nagenoeg geen wind.

Vannacht kan de mist zich nog wat verder uitbreiden naar het oosten en zuidoosten. In het noordwesten trekken er geleidelijk wat meer buien vanaf de Noordzee het land op, hierbij is onweer niet uitgesloten. De minima liggen rond 4°C, eventuele opklaringen in het (zuid)westen mogelijk lager in het Waddengebied enkele graden hoger. Boven land blijft de wind zwak uit uiteenlopende richtingen, in het westelijke Waddengebied en langs de westkust wordt de wind noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig.

Donderdag overdag lost de mist langzaam op, het laatst in het oosten. In de kustprovincies is het wisselend bewolkt met vooral in de ochtend enkele buien, mogelijk met onweer. Ook in het zuiden kan ‘s ochtend wat lichte regen vallen. In de loop van de ochtend wordt het met uitzondering van Zeeland enige tijd droog. Later in de middag en in de avond trekken er geleidelijk weer enkele buien vanaf de Noordzee het land op. In het oosten en zuidoosten kan ‘s avonds opnieuw (dichte) mist ontstaan. De maxima lopen uiteen van 7°C daar waar de mist lang blijft hangen tot 11°C in de kustprovincies. De wind is noordwestelijk, zwak, aan de westkust matig, later op de dag mogelijk (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/11/2021 21.50 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio