18 C
De Bilt

Vanavond in het oosten eerst nog buien. In het westen toenemende wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het half bewolkt en komen er vooral in het zuiden en oosten eerst nog buien voor. Halverwege de avond is het tijdelijk droog. In de tweede helft van de avond gaat het in het westen weer regenen. De zuidenwind neemt dan ook flink toe, vooral in het zuidwesten en westen. Daar komt een harde wind (windkracht 7) te staan met zware windstoten rond 75 km/uur.

Komende nacht regent het op veel plaatsen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig. Langs de kust is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7. Daar kunnen tot halverwege de nacht nog zware windstoten rond 75 km/uur voorkomen.

Morgenochtend zijn er in het noorden en oosten van het land enkele buien. In het westen en zuiden wordt het al snel droog en komt de zon tevoorschijn. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noordoosten komt nog een bui voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot 13°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Pas aan het einde van de avond kan er in het noordwesten een bui vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/04/2023 18.27 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio