12.3 C
De Bilt

Vanavond in het oosten pittige buien, morgen overal langdurig regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er in het oosten enkele opklaringen, maar komen daar ook enkele regen- en onweersbuien voor. Plaatselijk valt veel regen in korte tijd. Op andere plaatsen is het overwegend bewolkt en is het droog. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit west tot zuidwest.

Komende nacht gaat het in het westen van het land regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Boven land staat er weinig wind, langs de kust staat er een matige wind uit het zuiden.

Morgenochtend gaat het bijna overal regenen, alleen het uiterste oosten blijft nog droog. Er staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenmiddag valt er in het hele land regen, soms regent het flink door. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C, in het uiterste oosten is nog 17°C mogelijk. Er staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenavond regent het eerst in het hele land, in het zuiden en westen wordt het in de loop van de avond droog. De wind uit zuidelijke richtingen wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/05/2023 19.24 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio