15.6 C
De Bilt

Vanavond in het zuidoosten (mot)regen, morgen perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond valt er vooral in het zuidoosten nog af en toe regen of motregen. In het westen en noorden is het droog en zijn er opklaringen. De wind komt uit het noord- tot noordoosten en is zwak tot matig, aan zee vrij krachtig.

Komende nacht is het in het oosten en zuidoosten bewolkt met af en toe (mot)regen. Elders klaart het soms op en in de kustgebieden kan een bui vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in langdurige opklaringen tot 11°C aan zee. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, eerst aan zee en op het IJsselmeer mogelijk nog vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het zuidoosten eerst nog bewolkt met mogelijk wat regen. Elders schijnt de zon af en toe en valt er in de kustprovincies een enkele lichte bui. De noordelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien en valt er vooral in het noorden en westen een enkele lichte bui. De middagtemperatuur komt rond 16°C uit. De wind draait van noord naar noordwest en is zwak tot matig.
Morgenavond zijn er opklaringen, maar vanuit het westen neemt in de loop van de avond de bewolking toe. In het westen kan ook een enkele bui van zee binnendrijven. Verder is het droog. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/09/2022 19.16 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio