18 C
De Bilt

Vanavond nog een enkele bui, dinsdag perioden met zon en een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het overwegend bewolkt, maar in het noordwesten breekt de zon nog even door. Verder valt er vooral in het noorden en oosten nog een enkele bui. De noordwestelijke wind is meest matig en neemt landinwaarts geleidelijk af.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. Er staat weinig wind, in het noordelijk kustgebied staat een vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is er af en toe zon. Vooral in het noorden komt een enkele bui voor. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is het half bewolkt en kan er in het zuidwesten een enkele bui van zee binnentrekken. De wind wordt zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/07/2023 19.43 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio