19 C
De Bilt

Vanavond op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en kan het plaatselijk even licht regenen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het bewolkt en trekt regen van west naar oost over het land. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten. Later in de ochtend kan de wind aan de noordwestkust hard worden, windkracht 7.
Morgenmiddag blijft het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7.
Morgenavond is het bewolkt en valt er vooral in de zuidelijke helft regen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/03/2023 17.54 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio