17.3 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vanavond plaatselijk lichte regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het bewolkt en valt er vooral in de zuidwestelijke helft af en toe regen. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.

Komende nacht valt er in het westen en midden af en toe regen. In het noordoosten blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidwesten. Boven land staat er weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit een zuidwestelijke richting.

Morgenochtend is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. In de loop van de ochtend wordt het in het westen droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.
Morgenmiddag overheerst de bewolking in het oosten en valt er soms regen. In het westen breekt de zon af en toe door, maar kan er ook een lichte bui voorkomen. De temperatuur loopt op naar 21°C in het noordoosten en 24°C in het zuidwesten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.
Morgenavond komen er opklaringen voor. In het westen kan er later een bui voorkomen. Boven land is er weinig wind, aan zee staat soms een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/06/2023 21.42 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio