13.1 C
De Bilt

Vandaag af en toe regen, zaterdag droog en perioden met zon

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht kan er in het noordwesten later in de nacht wat regen vallen. De minima liggen rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Vanochtend is het bewolkt en valt er in het noorden af en toe regen. In het zuidoosten is het droog en is er eerst ook nog wat zon. Later in de ochtend valt er in de westelijke kustgebieden wat regen. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.
Vanmiddag begint bewolkt en trekken er enkele buien over het land. In de loop van de middag klaart het van het westen uit op en wordt het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordwestelijk kustgebied tot 23°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. De wind gaat geleidelijk uit het noordwesten waaien. Het eerst in het westen, het laatst in het oosten.
Vanavond zijn er brede opklaringen. In het uiterste zuidoosten komt eerst nog bewolking voor en kan er een bui vallen. De wind uit het noordwesten is matig.

Komende nacht is het droog. In Limburg kan plaatselijk mist ontstaan. De temperatuur daalt naar ca. 10°C. Aan zee staat een matige wind uit het westen, boven land is er weinig wind.

Morgenochtend zijn er wolkenvelden maar ook zonnige perioden. Het blijft droog. Er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er vooral in het zuiden en midden zonnige perioden. Het is droog. De temperatuur loopt op naar 18°C in het noordwesten tot 20°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig.
Morgenavond zijn er in het zuiden en midden brede opklaringen, in het noorden is het overwegend bewolkt. Het blijft wel droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2023 22.29 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio