Vandaag af en toe zon en een bui, morgen bewolkt en enige tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt en vooral tot het zuiden en westen komen er enkele buien voor. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig.

Vanavond kan er in opklaringen in het oosten tijdelijk mist ontstaan. Verder trekken enkele lichte buien oostwaarts over het land. Komende nacht raakt het overal bewolkt en gaat het van het noordwesten uit regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het westen tot 1°C in het oosten. De (zuid)westelijke wind neemt flink toe en wordt matig tot vrij krachtig boven land en hard, 7 Bft, langs de kust.

Morgen overdag is het bewolkt en regent het af en toe. In de middag wordt het in het noorden droger en is mogelijk de zon even te zien. Met maximumtemperaturen tussen 7 en 10°C wordt het een stuk zachter dan afgelopen dagen. De westelijke wind waait stevig door en neemt pas in de loop van de dag tijdelijk wat af. In de avond draait de wind naar zuidwest en neemt deze weer toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/11/2021 12.35 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio