17.5 C
De Bilt

Vandaag af en toe zon maar ook een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de oostelijke helft nog een enkele bui. In het westen is het droog met de meeste zon vlak langs de westkust. De maxima liggen rond 11°C. De wind wordt overal westelijk en neemt geleidelijk af naar zwak tot matig boven land en naar matig tot vrij krachtig langs de kust.
Vanavond lost de bewolking deels op en is het droog. De wind is landinwaarts zwak, aan de kust staat een matige westenwind.

Komende nacht is het droog en wordt het op veel plaatsen nevelig. In het zuidoosten is er een kleine kans op mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C plaatselijk in het noordoosten en oosten en 8°C langs de kust. Boven land staat er weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige zuidwestenwind.

Morgenochtend start nevelig, in het zuidoosten is er kans op mist. Verder hebben we een afwisseling van zon en bewolking en plaatselijk kan een lichte bui voorkomen. De zuidelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het oosten een enkel buitje. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond neemt van het westen uit de bewolking toe, maar het blijft nog droog. De zuidenwind is boven land matig, langs de westkust (vrij) krachtig, kracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/11/2022 09.58 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio