20 C
De Bilt

Vandaag af en toe zon. Morgen eerst regen

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 15°C aan de kust en 12°C in het oosten. De wind uit het zuiden gaat geleidelijk uit het zuidwesten waaien en is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanochtend is het vrij bewolkt. In het oosten schijnt eerst nog de zon, maar ook daar neemt later de bewolking toe. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is langs de kust vrij krachtig, boven land matig.
Vanmiddag laat in het (zuid)oosten de zon zich regelmatig zien, elders is het vrij bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het overwegend bewolkt en in het westen kan wat regen vallen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minima liggen rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een vrij krachtige zuidwestenwind.

Morgenochtend is het bewolkt en er zijn perioden met regen. In het zuidoosten is er eerst ook nog wat zon. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het bewolkt met eerst af en toe regen. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit droog en komen er enkele opklaringen. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C in het noordwestelijk kustgebied tot 22°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk, matig, en draait van het westen uit naar noordwest.
Morgenavond valt in het zuidoosten eerst nog regen. Verder zijn er opklaringen. De noordwestelijke wind is matig.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/09/2023 22.36 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio