13.2 C
De Bilt

Vandaag bewolkt met (mot)regen. Zondag overwegend droog met af en toe zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht gaat het van het westen uit regenen. In het zuidoosten blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanochtend is het zwaar bewolkt met regen en motregen. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.
Vanmiddag is het overwegend bewolkt bewolkt en zijn er perioden met regen en motregen. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer soms vrij krachtig.
Vanavond trekt de regen naar het oosten weg en klaart het op. Wel kan er nog een enkele bui voorkomen. De wind uit west tot zuidwest is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht kan er een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur is ongeveer 14°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er af en toe zon en blijft het droog. De wind komt uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is er af en toe zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 22°C in het zuidoosten. De westelijke wind is matig, in het noorden matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De wind wordt zuidwest en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/07/2023 00.11 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio