13.8 C
De Bilt

Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het in het westen en later ook het midden van het land bewolkt met af en toe motregen. In het oosten blijft het droog met misschien wat zon. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Vanavond wordt het overal bewolkt en valt er af en toe motregen. Landinwaarts staat weinig wind, in de kustgebieden steekt een matige zuidwestenwind op.

Komende nacht valt er af en toe regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuidwesten tot 3°C in het noordoosten. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer komt later een vrij krachtige tot krachtige noordwestenwind te staan, windkracht 5-6. In het noordelijk kustgebied wordt de wind mogelijk hard, windkracht 7.

Morgenochtend regent het eerst nog, maar in het westen en noorden wordt het droog en klaart het op. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is er in de noordelijke helft veel zon. In het zuiden zijn er meer wolken. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. De noordelijke wind is matig, aan zee vrij krachtig.
Morgenavond is het droog. De noordelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/02/2023 11.53 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio