13.3 C
De Bilt

Vandaag droog, morgen af en toe regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag laat de zon zich in het (zuid)oosten geregeld zien, elders is het zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het in het noord(west)en zwaar bewolkt en daar kan een enkele spat regen vallen. Elders zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minima liggen rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het af en toe. In het zuidoosten is er eerst ook nog wat zon. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.
Morgenmiddag begint bewolkt en trekken er enkele buien over het land. In de loop van de middag klaart het van het westen uit op en wordt het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordwestelijk kustgebied tot 23°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. De wind gaat geleidelijk uit het noordwesten waaien. Het eerst in het westen, het laatst in het oosten.
Morgenavond zijn er brede opklaringen. In het zuidoosten komt eerst nog bewolking voor en kan er een bui vallen. De wind uit het noordwesten is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2023 15.48 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio