14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vandaag een enkele bui, woensdag vrijwel overal droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het oostelijk Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanochtend is er af en toe zon met hier en daar een bui. De noordwestenwind is matig, aan zee af en toe vrij krachtig. In het oostelijk Waddengebied is de wind eerst nog krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag is er af en toe zon maar er trekt ook nu en dan een bui over. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.
Vanavond is er weinig bewolking en is het op veel plaatsen droog. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het zuiden tot 4°C in het noordelijk kustgebied. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in hert noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgenochtend is er af en toe zon en blijft het vrijwel overal droog. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het is op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.
Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/04/2023 04.29 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio