20 C
De Bilt

Vandaag eerst af en toe regen, later droog. Zaterdag perioden met zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het bewolkt en valt er met name in het noorden en westen af en toe regen. In het zuidoosten is het droog en is er eerst ook nog wat zon. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.
Vanmiddag begint bewolkt en trekken er enkele buien over het land. In de loop van de middag klaart het van het westen uit op en wordt het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordwestelijk kustgebied tot plaatselijk 23°C in het zuiden van Limburg. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. De wind gaat geleidelijk uit het noordwesten waaien. Het eerst in het westen, het laatst in het oosten.
Vanavond zijn er brede opklaringen. In het uiterste zuidoosten komt eerst nog bewolking voor en kan er een bui vallen. De wind uit het noordwesten is matig.

Komende nacht is het droog. In Limburg kan plaatselijk mist ontstaan. De temperatuur daalt naar ca. 10°C. Aan zee staat een matige wind uit het westen, boven land is er weinig wind.

Morgenochtend zijn er wolkenvelden maar ook zonnige perioden. Het blijft droog. Er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er vooral in het zuiden en midden zonnige perioden. Het is droog. De temperatuur loopt op naar 18°C in het noordwesten tot 20°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig.
Morgenavond zijn er in het zuiden en midden brede opklaringen, in het noorden is het overwegend bewolkt. Het blijft wel droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/09/2023 05.48 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio