21.6 C
De Bilt

Vandaag eerst perioden met zon, later meer bewolking, zondag (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. Plaatselijk komt mist voor. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Landinwaarts staat er weinig wind, aan de kust een matige wind uit het noordwesten.

Vanochtend is het zonnig en droog. Er staat weinig wind.
Vanmiddag neemt de bewolking geleidelijk toe. Het blijft op de meeste plaatsen droog, in het noordoosten is een bui niet uit te sluiten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C in het Waddengebied tot 26°C in het zuidoosten. De wind is matig en waait uit het noordwesten.
Vanavond is het licht tot half bewolkt. In het noordwesten en noorden is er kans op een spat regen. Er is weinig wind.

Komende nacht valt er in het westen en noorden plaatselijk wat lichte regen. De minimumtemperatuur ligt rond 17°C. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer een matige wind uit richtingen tussen zuid en zuidoost.

Morgenochtend is in het noorden en oosten de zon nog af en toe te zien. Van het westen uit neemt de bewolking toe en gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen regenen. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en valt er regen en motregen. In het zuidoosten schijnt ook eerst af en toe de zon nog, maar daar kunnen later enkele buien overtrekken. Daar waar de zon eerst nog even te zien is geweest ligt de temperatuur aanvankelijk nog rond 23°C, maar in de regen en motregen daalt deze naar 18 of 19°C. In Limburg kan het lokaal nog 26°C worden Er staat een matige wind uit het westen.
Morgenavond is het bewolkt en valt er eerst lokaal nog wat regen of motregen. In de loop van de avond wordt het droog. De wind komt uit het westen en is aanvankelijk matig. Landinwaarts neemt de wind af en rond zonsondergang staat daar nog maar weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/07/2022 04.01 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio