21.8 C
De Bilt

Vandaag en morgen af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het bewolkt en hier en daar regent het. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht vallen er enkele buien. De minimumtemperatuur wordt 10°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 à 7.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe maar komen er ook buien voor. In het noorden en noordwesten blijft het meestal droog. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag kan er in het hele land weer een bui voorkomen. Tussen de buien door is de zon te zien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C aan zee tot 15°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is er vrij veel bewolking en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/03/2023 17.59 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio