11.5 C
De Bilt

Vandaag en morgen droog en perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog en zijn er perioden met zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De wind komt uit het westen en is matig.
Vanavond is het droog en zijn er opklaringen. De matige wind uit het westen neemt steeds meer af, in het Waddengebied blijft de wind matig.

Komende nacht is het droog. Plaatselijk, vooral in het oosten, kan er mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van plaatselijk 6°C in het noordoosten tot 13°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend komt er plaatselijk mist voor die snel verdwijnt. Het blijft droog. In het westen drijft er bewolking van zee binnen, elders is het zonnig en ontstaan er later enkele wolken. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit een zuid tot zuidwestelijke richting op.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden, maar in het noordwesten en noorden drijft er bewolking van zee binnen. In het noorden is er een kleine kans op een enkele bui. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, in het noorden, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten, later uit het westen.
Morgenavond is het droog en klaart het op. Er staat weinig wind, alleen in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/08/2023 11.26 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio