12.6 C
De Bilt

Vandaag en morgen overdag zeer warm

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het zonnig en droog. De oostelijke wind is zwak tot matig.
Vanmiddag is er veel zon, maar ontstaat er ook wat bewolking. In het uiterste zuidwesten is zeer plaatselijk een bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen 30°C in het noorden en 32°C in het zuiden. Op de Wadden wordt het ongeveer 26°C. De wind is matig uit oost tot zuidoost.
Vanavond is het zonnig en droog. Aan het einde van de avond is het op veel plaatsen nog ruim boven de 20°C. Er staat een overwegend matige oostenwind.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noordoosten tot 19°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke tot matige wind uit het oosten.

Morgenochtend schijnt de zon volop en blijft het droog. De wind is matig en komt uit het oosten.
Morgenmiddag is het zonnig, maar komt er ook wat bewolking voor. Het blijft droog. Het wordt wederom een warme dag met temperaturen die oplopen naar ca. 27°C in het noorden en 31°C in het zuiden. In het Waddengebied wordt het ongeveer 22°C. De oostelijke wind is matig. Aan de kust draait de wind naar noord tot noordoost en in het noordelijk kustgebied wordt de wind vrij krachtig.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De temperatuur daalt langzaam en ligt aan het einde van de avond rond 21°C. De wind is oostelijk en matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/06/2023 07.00 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio