14.9 C
De Bilt

Vandaag en morgen overwegend bewolkt en op de meeste plaatsen droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanmiddag is er waarschijnlijk veel bewolking. het blijft vrijwel overal droog. Het is vrij zacht met een maximumtemperatuur van 10°C. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanavond is er vrij veel bewolking. het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind komt uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig.

Morgenochtend is het bewolkt. In het noorden kan het af en toe licht motregenen, in de rest van het land blijft het droog. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag blijft het bewolkt en plaatselijk valt een beetje motregen. De zuidwestelijke wind is matig. Het is vrij zacht met maximumtemperaturen rond 10°C.
Morgenavond blijft het vrijwel overal droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/02/2023 06.48 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio