11.5 C
De Bilt

Vandaag enkele (onweers)buien, dinsdag perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vanmiddag in het noordoosten kans op onweersbuien, code geel.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten komen eerst nog enkele buien voor. Later in de ochtend kunnen er ook elders buien tot ontwikkeling komen. De zuidwestenwind is meest matig, langs de kust soms vrij krachtig.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er komen buien voor, die vooral in het noordoosten en oosten stevig kunnen zijn met kans op onweer, hagel en windstoten tot 65 km/uur. De maximumtemperatuur ligt tussen de 18°C langs de noordwestkust tot 22°C in het oosten en zuidoosten. De matige, langs de kust vrij krachtige wind draait van zuidwest naar west, in de kustprovincies naar het noordwest.
Vanavond wordt het van het noordwesten uit overwegend droog en breekt de zon vaker door. De noordwestelijke wind is meest matig en neemt landinwaarts geleidelijk af.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. Er staat weinig wind, in het noordelijk kustgebied staat een vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is er af en toe zon. Vooral in het noorden komt een enkele bui voor. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is het half bewolkt en kan er in het zuidwesten een enkele bui van zee binnentrekken. De wind wordt zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/07/2023 07.41 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio