17 C
De Bilt

Vandaag in het noorden, midden en oosten kans op een (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en overwegend droog. De wind is zwak tot matig uit het westen tot noordwesten. In het noorden komt de wind uit het noordoosten en kan deze aan zee vrij krachtig zijn.
Vanmiddag zijn er perioden met zon en ontstaan er in het noorden, midden en oosten enkele buien, plaatselijk met onweer. In het oosten is plaatselijk veel regen in korte tijd en ook hagel mogelijk. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het oosten. Er staat een matige wind uit het noordwesten.
Vanavond is het droog en neemt de bewolking van het westen uit steeds verder toe. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten, windkracht 5-6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur komt uit rond 11°C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het bewolkt, maar het blijft droog. Op de meeste plaatsen staat weinig wind. Aan de westkust en in het zuidwesten staat een matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied staat een matige wind uit het oosten.
Morgenmiddag is het eerst zwaar bewolkt, later breekt de zon van het noordwesten uit steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 18°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit het noordwesten.
Morgenavond begint met plaatselijk bewolking, maar aan het einde van de avond is het overal vrijwel onbewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/05/2023 10.37 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio