16.2 C
De Bilt

Vandaag meest droog en eerst zon. Later in het noordoosten bewolkt

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er eerst veel zon en blijft het droog. Alleen in Zeeland is het in de eerste helft van de ochtend nog bewolkt met lichte regen. De wind wordt matig uit noord tot noordoost.
Vanmiddag zijn er vooral in het zuiden en westen perioden met zon en blijft het droog. In het noorden en oosten wordt het steeds meer bewolkt en valt er aan het einde van de middag motregen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 15°C in het zuidwesten. De noordelijke wind is matig, in het noorden en westen af en toe vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig, windkracht 6.
Vanavond zijn er in het westen enkele opklaringen. In de rest van het land is er veel bewolking en valt er plaatselijk motregen. De noordelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht valt er plaatselijk motregen. De minimumtemperatuur wordt 7°C, in het noordoosten koelt het af naar 4°C. De wind draait tijdelijk naar het noordwesten en is matig, aan de westkust matig tot vrij krachtig.

Morgenochtend is het op veel plaatsen bewolkt met in het zuidwesten plaatselijk motregen. In het noorden kunnen er enkele opklaringen voorkomen. De noordelijke wind is matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met plaatselijk lichte regen of motregen. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De noordelijke wind is matig.
Morgenavond is er in het westen nog ruimte voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De noordelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/04/2023 06.54 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio