15.1 C
De Bilt

Vandaag nog enkele lichte buien, dinsdag droog

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en lokaal komt er nog een lichte bui voor. De minima liggen tussen 4°C in het zuidoosten tot 10°C vlak langs de kust. De wind is landinwaarts west tot zuidwest en meest zwak tot matig, 2-3 Bft, in de kustgebieden west tot noordwest en matig tot vrij krachtig, 4-5 Bft.

Overdag is het wisselend bewolkt en trekken er vooral in en noorden en oosten nog enkele lichte buien over. In de loop van de middag wordt het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De westelijke wind is zwak tot matig, langs de kust is de wind noordwest en matig, in het Waddengebied eerst nog vrij krachtig. In de loop van de middag neemt de wind overal af en wordt ook aan de kust westelijk.

De nacht naar dinsdag blijft het droog en is er nagenoeg geen bewolking. Vooral in het zuiden en oosten ontstaan er enkele mistbanken. De minima liggen tussen 6°C aan zee tot lokaal 1°C landinwaarts. De wind is zuid tot zuidwest en landinwaarts overwegend zwak, langs de noordwestkust soms vrij krachtig.

In de loop van dinsdagochtend lossen de mistbanken op. Daarna zijn er flinke perioden met zon. In het uiterste noordwesten raakt het in de ochtend al bewolkt, in de middag gebeurt dat in de hele noordwestelijke helft van het land. Het blijft overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/11/2021 03.27 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio