9 C
De Bilt

Vandaag perioden met regen, zondag nog een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht zijn er perioden met regen. Vooral in het westen kan het plaatselijk soms flink doorregenen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. Landinwaarts staat er weinig wind. In de kustgebieden is de wind eerst matig uit het zuidwesten, later vannacht draait de wind naar een noordoostelijke richting en wordt matig tot vrij krachtig.

Vanochtend is er veel bewolking en valt er op veel plaatsen van tijd tot tijd regen. Er is weinig wind. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.
Vanmiddag is het bewolkt. Op veel plaatsen regent het van tijd tot tijd, vooral in het oosten en zuiden. Later in de middag wordt het in het noorden en noordwesten droger en kan de zon af en toe doorbreken. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. Dieper landinwaarts is er weinig wind. Elders komt de wind uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en regent het vooral in het oosten en zuidoosten. In het noordwesten zijn er soms bredere opklaringen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig.

Komende nacht is het in het oosten en zuidoosten bewolkt met af en toe (mot)regen. Elders klaart het soms op en in de kustgebieden kan een bui vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in langdurige opklaringen tot 11°C aan zee. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, eerst aan zee en op het IJsselmeer mogelijk nog vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het zuidoosten eerst nog bewolkt met mogelijk wat regen. Elders schijnt de zon af en toe en valt er in de kustprovincies een enkele bui. De noordelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien en valt er vooral in het noorden en westen een enkele bui. De middagtemperatuur komt rond 16°C uit. De wind draait van noord naar noordwest en is zwak tot matig.
Morgenavond komen er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/09/2022 01.02 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio